۱۵ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۴۲

نخستین دوره توانمندسازی مدیران عامل مؤسسات خیریه خراسان رضوی برگزار شد

نخستین دوره توانمندسازی مدیران عامل مؤسسات خیریه خراسان رضوی برگزار شد

مشهد - خبرگزاری مهر: نخستین دوره آموزشی توانمندسازی مدیران عامل و رؤسای هیأت مدیره‌ مؤسسات خیریه خراسان رضوی، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس شورای عالی خانه خیرین خراسان رضوی پیش‌ از ظهر دوشنبه در سالن اجتماعات بهزیستی این استان با تاکید بر اینکه آموزش، تأثیر زیادی در بهبود عملکرد مؤسسات خیریه دارد افزود: آموزش توان مدیران را در  اجرای روش‌ها و راهبردهای این مؤسسات بالا می‌برد.

غلامرضا بصیری‌پور با تاکید بر اینکه همه‌ مدیران مؤسسات خیریه بایستی به صورت مستمر منابع دینی و بخصوص قرآن کریم را مطالعه و از رهنمودهای آن برای اصلاح کار خود بهره‌ ببرند افزود:  کتاب خدا و تعالیم اهل بیت، راه و روش درست کار خیر را مشخص کرده‌اند.

وی با بیان اینکه  بهره‌گیری از تعالیم قرآن کریم و احادیث اسلامی در جهت اهداف اعمال نیکوکارانه، می‌تواند ما را در اطمینان از درستی راهی که در آن حرکت می‌کنیم آگاه و مطمئن سازد تأکید کرد: توفیق انجام کار خیر، نعمتی است که تنها به نیکان داده می‌شود.

وی گفت: باید بیاموزیم که از منابع و امکانات در اختیار مؤسسه، بهترین بهر‌ه‌برداری را داشته باشیم و از اهداف کاری که نعمت آن در اختیارمان قرار گرفته دور نشویم.

وی با بیان تفاوت عملکرد و گردش مالی مؤسسات خیریه استان گفت: اگر یک مؤسسه‌ی خیریه، دارای گردش مالی 15 میلیون تومان در سال است و مؤسسه‌ دیگری 10 میلیارد تومان گردش مالی دارد باید این تفاوت معنا دار را مورد توجه قرار دهیم و دلایل آن را تحلیل کنیم.

وی گفت: این دوره برای رسیدن به نتایج این تحلیل برگزار شده که در پایان بتوانیم با بررسی عملکرد‌ها و نگرش‌ها، هم‌افزایی و همگرایی بیشتری بین موسسات خیریه استان را شاهد باشیم.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی نیز در این کارگاه گفت: کار خیر مانند هر عمل اجتماعی دیگر، باید دارای برنامه و مدیریت مناسب باشد تا بتواند نتیجه‌ مناسبی از عملکرد خود بگیرد.

 تهمینه شکیب افزود: اطلاعات مدیران مؤسسات خیریه باید به روز باشد و شیوه‌ها و روش‌های جذب و هزینه‌ کمک‌های مردمی، متناسب با تغییرات اجتماعی روز متحول شود.

وی با بیان اینکه نظارت بر عملکرد مؤسسات خیریه، برنامه‌ همیشگی و مستمر بهزیستی است تأکید کرد: هدف از نظارت، مچ‌گیری و بزرگ‌کردن مشکلات نیست بلکه نظارت با این هدف انجام می‌شود که با راهنمایی و هدایت، مؤسسات خیریه به سمت و سوی روش‌های درست و مدرن جذب و هزینه‌ کمک‌های مردمی حرکت و در این مسیر، تقویت شوند.

وی گفت: اگر ساختار مؤسسه‌ خیریه، منسجم و قوی باشد هیچ نگرانی از نظارت وجود ندارد و صاحبان و گردانندگان آن، صورت‌حساب‌ها و دفاتر واقعی را به ناظران ارائه می‌کنند.

وی با یادآوری اینکه در یکی دو سال گذشته چند مؤسسه‌ی خیریه به دلیل تخلفات تعطیل شده‌اند گفت: جلوگیری از فعالیت خیریه‌های متخلف، به معنای ارزش‌گذاشتن به کار مؤسساتی است که در راه درست و صحیح حرکت می‌کنند.

شکیب گفت: ما به عنوان تنها صادر کننده‌ قانونی مجوز مؤسسات خیریه، اشتباهات غیر عمدی این‌گونه مراکز را می‌پذیریم و برای اصلاح و تصحیح این اشتباهات، راهکار ارائه می‌دهیم اما در مقابل، جلو فعالیت مؤسساتی را که اصرار بر تخلف دارند می‌گیریم و مجوز آنها را ابطال می‌کنیم تا باعث ایجاد نگرش منفی نسبت به مؤسسات خیریه در جامعه نشوند

کد خبر 1736251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha